Sigues de Viu Comerç i aprofita els avantatges per al teu negoci:
descomptes en serveis d’empresa, accions promocionals gratuïtes proposades i promocionades per Viu i pels nostres col·laboradors,
el millor preu per anunciar-te als mitjans i segells de qualitat per potenciar el comerç local.

Més fàcil, més a prop, més viu!

APROFITA'T DELS SERVEIS VIU COMERÇ:

TARGETA REGAL

Regala Viu Comerç! Promocionem la targeta regal per fomentar la compra al comerç de proximitat. Durant la campanya de Nadal la venem a la caseta de Viu a la Rambla Principal i durant tot l'any qualsevol la pot sol·licitar per la web. També ens la demanen empreses i escoles com a regal al personal o com a premis de concursos. A més, les botigues també la podeu vendre.

TIQUETS DE PARKING GRATIS

Els teus clients poden aparcar GRATIS amb els tiquets de pàrking de VNG Aparcaments. Pel fet de ser associat pots sol·licitar tiquets de pàrquing per la zona blava i els pàrquings soterrats i els dissuasius. Funciona via APP i són gratuïts pels nostres associats (amb límit d'unitats mensual).

BOSSA ECOLÒGICA

Si participes al Foraestocs et regalem 100 bosses reutilitzables de Viu Comerç. I durant tot l'any les pots comprar a un preu especial que aconseguim fent una comanda de gran volum.

DESCOMPTES EN SERVEIS PEL TEU NEGOCI

PARLEM TELECOM

Oferta exclusiva per a establiments associats i els seus treballadors. A més, 10% de dte. exclusiu per la resta de productes anunciats a la web de Parlem Telecom. Contractacions presencials a la botiga Parlem Vilanova a Rambla Principal, 40.

BANC SABADELL

Clica a la imatge per informar-te de totes les avantatges per a socis. Preus especials TPV, facilitats en finançament, productes amb zero comissions i retorn de % de rebuts domiciliats, com per exemple la quota de soci.

CAIXABANK

Clica per veure les condicions que Caixabank ofereix als seus associats.

AXA

Descomptes en assegurances del comerç i partculars per associats. 40% dte. en assegurances de vida i promocions exclusives. Informa't! 938 11 50 12

TOT BUSTIA

Descomptes en bustiada.

GLS MISSATGERIA

Condicions especials per socis en repartiments a Vilanova i la Geltrú i rodalies per a poder dur a terme el projecte de delivery, compres a domicili, amb les millors condicions per la teva botiga.

DROMOS

Descomptes en serveis informàtics i seguretat digital.

ANUNCIA'T AL MILLOR PREU:

COL·LABOREM AMB:

AMB EL SUPORT DE: