En este momento estás viendo Premis de la Festa del Turisme, la Gastronomia i del Comerç 2025

Premis de la Festa del Turisme, la Gastronomia i del Comerç 2025

Aquests guardons tenen com a objectiu destacar i valorar el talent i l’enginy dels empresaris i empresàries i organitzacions locals, que contribueixen en el desenvolupament econòmic i el dinamisme de la ciutat d’una manera activa i responsable en el sector del turisme, la restauració i el comerç.

El guardó és una creació de l’artista Vilanoví Jordi Caba, treballat en una figura marinera que representa la fusió amb nus mariner dels tres sectors organitzadors i representatiu de l’activitat de la ciutat, el turisme, el comerç i la gastronomia.

Podran optar a premi totes les candidatures presentades mitjançant el formulari obert a tal fi , poden ser socis o no de les entitats organitzadores. Podeu també proposar o ser proposats per altres entitats i/o empreses.

Es vol donar important rellevància a les mesures de Responsabilitat Social que es tindran en compte en els criteris de valoració del premis:

· Ús d’ingredients locals, orgànics i sostenibles sempre que sigui possible, reduir el malbaratament alimentari i minimitzar l’impacte ambiental de les operacions culinàries.

· Respecte als drets laborals: Garantir condicions de treball justes i dignes per als empleats, incloent-hi salaris justos, horaris raonables i un entorn laboral segur i saludable.

· Col·laboració amb proveïdors locals, participar en iniciatives de suport comunitari i donar suport a causes socials i ambientals que beneficiïn la comunitat.

· Actuar amb integritat i ètica en totes les transaccions comercials, evitant la corrupció, el frau i qualsevol comportament il·legal o poc ètic.

· Donar suport a la diversitat en la força laboral, fomentar la inclusió de persones de diferents orígens i capacitats, i crear un entorn de treball inclusiu i respectuós.

Les categories són les següents:

1.     Premi al Turisme

Reconèixer i promoure l’excel·lència i la innovació en el sector turístic de Vilanova i la Geltrú destacant iniciatives que contribueixin en el creixement econòmic sostenible i el desenvolupament de la comunitat local. Reconèixer empreses, organitzacions o iniciatives turístiques destacant la qualitat dels serveis i l’atenció al client.

2.    Premi a la Gastronomia

Reconèixer i promoure l’excel·lència i la innovació en la restauració de Vilanova i la Geltrú destacant iniciatives que participin en el creixement econòmic sostenible. Reconèixer establiments que realcin la qualitat del producte local, siguin creatius en les seves elaboracions, contribueixin en la promoció i difusió de la gastronomia local i tinguin cura en l’atenció al client.

3.    Premi al Comerç

Reconèixer i promoure l’excel·lència i la innovació en el sector comercial de Vilanova i la Geltrú destacant iniciatives que introdueixin noves idees, processos o tecnologies per millorar l’experiència dels clientes, impulsar les vendes, promoure el desenvolupament del comerç local, destacant la qualitat dels serveis i l’atenció al client.

Reconeixements:

Seran lliurats reconeixements a establiments comercials, turística i gastronòmics als col·laborador si participa de la present edició així com les empreses i o entitats que celebrin una aniversari destacat.

L’entrega de premis tindrà lloc a La Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç de Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc el pròxim 8 de maig a la Daurada.

Podran optar a premi totes les candidatures presentades mitjançant el formulari i enviar-nos-ho per correu a info@siguesviu.cat abans del proper 25 d’abril

NOM comercial:
ANY DE CREACIÓ:
FORMA JURÍDICA:
BREU DESCRIPCIÓ (quins criteris segueixes per presentar la teva candidatura):
ADREÇA COMERÇ:
NOM A LES XARXES SOCIALS:
LINK AL WEB DE VENDA ONLINE I/O SERVEIS A DOMICILI:
CONTACTE (nom i telèfon o correu):

 

Aquestes candidatures seran presentades a la junta del Gremi d’hostaleria, encarregada de votar el guanyador/a final del Premi al Comerç. Viu comerç, s’encarregarà de valorar les candidatures de la part gastronòmica i votarem el guanyador del Premi a la Gastronomia, a la propera Assemblea General del 29 d’Abril.

Gràcies a tots per la vostra participació!